Distriktskonferencen i København 

Fra den 12.-15. september på Scandic Hotel, Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, København SV.

Vi håber at I alle har lyst til at opleve denne helt specielle weekend med konferencer, parade og 100 års jubilæum.  Ved bestilling inden den 10. juni er der “Early Bird”. Zonta Silkeborg bestiller samlet mod betaling, tilmelding er bindende.

Vi kører i private biler og vi vil prøve at koordinere de ønskede mødetidspunkter bedst muligt med det antal deltagere, vi nu bliver. Vi forventer at overnatte samme sted (for dem som ønsker det), når vi har tilmeldingerne, finder vi et passende hotel både hvad angår pris og afstand.

For at samle os og gøre det lidt lettere, har vi valgt man kan tilmelde sig følgende pakker:

Pakke 1 indeholder:
Value Pack til kr. 2.995,00 som starter Fredag kl. 9.00 med åbning v/Ulla Tørnæs herefter workshops hele dagen. Parade på Rådhuspladsen kl. 17.45 m/Rådhuspandekager  Lørdag workshop og Banquet lørdag aften. Søndag Landsmøde.

Pakke 2 indeholder:
Fredag eftermiddag kl. 17.45 til Parade på Rådhuspladsen, m/Rådhuspandekager. Lørdag workshop og Banquet lørdag aften. Søndag med Landsmøde til kr. 2.025,00.

Hertil kommer hotel, kørsel samt forplejning. Bestiller man efter den 10. juni er der et tillæg på kr. 360,00.

OBS !! til Banquet lørdag aften er der et max antal på 250 deltagere … de fordeles efter først-til-mølle.

Tilmelding til Sissi på silkebirkely@gmail.com senest den 5. juni kl. 12.00 (skriv hvilken pakke I ønsker, samt hvilket tidspunkt I gerne til deltage fra, og om I kan lægge bil til.)

Se PRE-program her.


Begivenhedsdetaljer

  • Date: