Nyheder

Banko & Bobler

12. november 2018 er Zonta Silkeborg igen vært ved en forrygende gang Banko & Bobler. 

Du får en lækker tapas-menu og smager på fantastiske “bobler”. Du får 3 spilleplader til bankospillet og kan øge dine gevinstchancer yderligere ved at købe ekstra plader og deltage i amerikansk lotteri. Og naturligvis kan du også købe lækkert hjemmebag samt kaffe, te, vin, vand og øl.

Det bliver festligt, fornøjeligt og som sædvanligt proppet med fantastiske gevinster, så tag naboen, ægtefællen, ungerne og vennerne under armen og kig forbi til en hyggelig aften, hvor du samtidig støtter et godt formål.

Der er begrænset antal pladser – så skynd dig at tilmelde dig via MOBILEPAY kr. 250 pr/person på 4098 1332 – husk at skrive Banko og dit navn.

 

NB:
For at sikre der er Tapas og Bobler til alle, er der kun adgang via billet købt på forhånd.

Køb Zonta Silketørklæder

Zonta Silkeborg har fået produceret et silketørklæde som vores repræsentanter for Danmark har købt og anvendt til eget brug under 64th Convention i Yokohama, Japan 2018.

Tørklædet vakte glæde og beundring og efterspørges nu også fra andre, udenlandske klubber. Derfor har vi i Zonta Silkeborg besluttet at sætte en ny produktion i gang, så hvis du ikke nåede at købe et tørklæde ved første leveringsrunde, så kan du nå det endnu.

Tørklædet er i 100% silketwill str.80×80 cm, produceret i Italien og derfor i en super kvalitet. Der er anvendt Zonta Centennial logo i de officielle farver.

Da Zonta markerer sit 100 års jubilæum fra 2018 og indtil 2020, har vi i Zonta Silkeborg besluttet, at dette tørklæde kan bestilles til jeres klubmedlemmer til en pris på 240,-kr ved en samlet bestilling, dog skal hver enkelt medlem betale 299,- kr til deres klub. Så har jeres klub et overskud på 59,- kr ved hver tørklæde. Det kunne også være en ide at bestille yderligere tørklæder til Zonta Events, fx 30-50 stk pr. klub, og måske lave et overskud på hver tørklæde på 59,- kr.

Bemærk, at det er vigtigt, at prisen på 299,- kr overholdes til videresalg.

Deadline på samlet bestilling til de enkelte klubber er den 10 oktober, dermed kan tørklædet formentlig leveres midt/slut november. Når I har det endelige antal, som I vil bestille, så send en mail til mathlau@mail.dk. Derefter modtager I mail med bekræftelse og angivelse af det beløb, som skal indbetales.

Betaling for tørklæderne á 240,- kr + fragt 60,- kr overføres samlet til Zonta Silkeborgs konto: 2380-4395-367-108. Husk at angive klub navn/navn og leveringsadresse!!

For jer og for os er det bedst med en samlet levering til hver enkelt klub, så sparer vi tid og I sparer porto.

Golfdag i Himmelbjerg Golf Club

Så er vi klar med et af årets faste tilløbsstykker, når Zonta Silkeborg inviterer til golfdag i Himmelbjerg Golf Club fredag den 14. september 2018.

Alle kan være med, når vi mødes til fælles morgenmad og hygge, hvorefter der er gunstart på golfbanen. Dagen afsluttes med frokost, præmieoverrækkelse og underholdning med Lune Carlsen, der laver forrygende udgaver af Kim Larsens store repertoire.

Pris:
Det koster 600 kr. pr. person plus drikkevarer.

Sted:
Himmelbjerg Golf Club
Bakbjergvej 7
8653 Them

Tilmelding:
Senest 10. september kl. 12.00 – gå direkte til tilmelding ved at klikke her.