Køb Zonta Silketørklæder

Zonta Silkeborg har fået produceret et silketørklæde som vores repræsentanter for Danmark har købt og anvendt til eget brug under 64th Convention i Yokohama, Japan 2018.

Tørklædet vakte glæde og beundring og efterspørges nu også fra andre, udenlandske klubber. Derfor har vi i Zonta Silkeborg besluttet at sætte en ny produktion i gang, så hvis du ikke nåede at købe et tørklæde ved første leveringsrunde, så kan du nå det endnu.

Tørklædet er i 100% silketwill str.80×80 cm, produceret i Italien og derfor i en super kvalitet. Der er anvendt Zonta Centennial logo i de officielle farver.

Da Zonta markerer sit 100 års jubilæum fra 2018 og indtil 2020, har vi i Zonta Silkeborg besluttet, at dette tørklæde kan bestilles til jeres klubmedlemmer til en pris på 240,-kr ved en samlet bestilling, dog skal hver enkelt medlem betale 299,- kr til deres klub. Så har jeres klub et overskud på 59,- kr ved hver tørklæde. Det kunne også være en ide at bestille yderligere tørklæder til Zonta Events, fx 30-50 stk pr. klub, og måske lave et overskud på hver tørklæde på 59,- kr.

Bemærk, at det er vigtigt, at prisen på 299,- kr overholdes til videresalg.

Deadline på samlet bestilling til de enkelte klubber er den 10 oktober, dermed kan tørklædet formentlig leveres midt/slut november. Når I har det endelige antal, som I vil bestille, så send en mail til mathlau@mail.dk. Derefter modtager I mail med bekræftelse og angivelse af det beløb, som skal indbetales.

Betaling for tørklæderne á 240,- kr + fragt 60,- kr overføres samlet til Zonta Silkeborgs konto: 2380-4395-367-108. Husk at angive klub navn/navn og leveringsadresse!!

For jer og for os er det bedst med en samlet levering til hver enkelt klub, så sparer vi tid og I sparer porto.