Derfor er jeg medlem

Det er berigende og rart at være medlem i vores klub i Silkeborg”

At være i Zonta er at gøre noget for andre og for dig selv – at være sammen med kvinder der har forskelligt arbejde, og på den måde få et godt netværk. At yde og nyde – få gode samtaler med kvinder, som måske ved noget andet end dig selv. Have en månedlig fri aften med klubmedlemmerne.

Annie Sølling, Silkeborg Zontaklub

 

 


 

“Meget kan forandres, når bare kvinder står sammen!”

I Zonta møder jeg stærke personligheder, der kan inspirere og opmuntre mig til at blive ved med at gøre mig umage, og på den måde vokse og blive en bedre udgave af mig selv. Samtidigt med det får jeg masser af muligheder for at hjælpe andre kvinder, der er ‘slået til hjørne’ af livet på forskellig vis, og vi støtter både lokalt, nationalt og internationalt. Og så har jeg det morsomt imens og er i rigtigt godt selskab.

Lissi Schulz, Zonta Silkeborg