Let’s meet at ….. 17/1 2021

Kære alle.

Efter aftale med vores bestyrelse har vi nu besluttet, at grundet nye Corona Restriktioner, så ser vi os desværre nødsaget til at aflyse LET’S Meet d. 17 januar. Vi håber på, at der i løbet af foråret bliver åbnet op igen, og at vi så kan mødes til Let’s Meet på en anden dato. Vi vender tilbage med ny dato, når det lysner.

Indtil da, pas på hinanden. Vi glæder os til hyggelige timer sammen i 2021.


Mange hilsner fra Zonta Pengeudvalg.

Zonta Silkeborg har som så mange andre foreninger haft svært ved at mødes og holde aktiviteterne i gang i en coronakrise med forsamlingsforbud, der hele tiden ændrer sig. Derfor kommer nu et nyt tiltag fra Pengeudvalget, som de kalder Let’s meet at….. 

Konceptet går ud på, at der i 2021 bliver lavet små arrangementer, hvor vi kan mødes, dog nok mest udenfor i det fri grundet Corona. Så modtager du som medlem af Zonta Silkeborg en mail med Let’s meet at….så er det Pengeudvalget, der har fundet på et eller andet. Det er ikke noget man skal tilmelde sig eller melde fra til. Man møder bare op, hvis man har tid og lyst.

Så derfor, Kære Zonta piger, Let’s meet at….. 

Søndag d. 17 januar 2021 kl.13.00 ved parkeringspladsen ved Kunstcentret Silkeborg Bad.

Vi vil samles, dele os op i Corona-venlige grupper og begive os ud på en gåtur rundt om Ørnsø. På turen kommer vi forbi den nye trætrold ’Stærke Storm’. Husk! Gode travesko, vand og godt humør.

Deltagelse koster 50 kr, som kan overføres til Zonta via Mobile Pay 53365 eller via bankoverførsel til Zontas konto.

 


Begivenhedsdetaljer

  • Date: